07.06.2019

  I) Изтеглете новото ни софтуерно решение за ускорена разработка:

 - "Библиотеки и файлов сървър за управление на Тремол фискални устройства ‘2018 на основните програмни езици и платформи":

https://tremol.bg/bg/support/zfplab/bg   

 

   В пакета се съдържат демо програми написани на основните програмни езици и сървър/драйвер - ZfpLabServer, работещ под Windows, Linux, Raspberry, Android и Web Browser. Този ZfpLabServer комуникира със свързаните към него устройства, чрез сериен порт, USB, LAN, WiFi, Bluetooth. Връзката е имплементирана в ZfpLabServer и няма нужда да пишете на ниско ниво. Нужно е само да посочите къде се намира устройството. В библиотеките, предоставени в пакета са генерирани и документирани всички команди, които могат да бъдат изпълнени към ФУ. ZfpLabServer комуникира с всички устройства на фирма Тремол.
    ZfpLabServer може дори да бъде вграден във Вашия софтуер и да не изисква допълнителна инсталация.

    Всичко това е подробно описано в документацията на пакета - Manual.pdf

 

    II)  Можем също така да Ви предоставим и достъп до тестово ФУ в нашия офис. Към него можете да се свържете като се обръщате към сървър/драйвер инсталиран в нашия офис. Необходимо е да уточним детайли за адреса на сървъра, както и адрес на устройство.
    За резервация и детайли за достъп до тестово ФУ пишете на zfplab@tremol.bg или на телефон +359 887 377 955 - Евгени Димитров